Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Τα πάντα για το Gran Turismo 5 (και night racing trailer)

                                        GRAN TURISMO 5

Gran Turismo 5...
Το Gran Turismo 5 (GT5) είναι η πέμπτη έκδοση της σειράς Gran Turismo. Είναι ένα ρεαλιστικό παιχνίδι αγώνων ταχύτητας. Αναπτύχθηκε από την Polyphony Digital και κυκλοφορεί από τη Sony Computer Entertainment, το οποίο κυκλοφόρησε για το PlayStation 3 στις 24 Νοεμβρίου 2010, και τελειοποιεί την έκδοση Prologue, που ήταν ο πρόλογος και μας προετοίμαζε για την τελική έκδοση. Επίσης το GT5 είναι  το πρώτο παιχνίδι της σειράς Gran Turismo για το PS3. ......

Το παιχνίδι σηματοδοτεί την πρώτη θέση στη σειρά με online αγώνες με υποστήριξη για έως και 16 παίκτες. Ένα νέο είδος ζημιών παρουσιάζεται το οποίο είναι ανάλογο με το αν το όχημα ανήκει στην «τυπική» ή «premium» κατηγορία. Στην «premium» κατηγορία τα αυτοκίνητα παθαίνουν σχεδόν εντελώς ρεαλιστικές ζημιές, αφού τα αυτοκίνητα της κατηγορίας είναι ανώτερα σε σχέση με την «τυπική» στο θέμα των γραφικών. Πάνω από 1.000 αυτοκίνητα, 26 διαφορετικές τοποθεσίες, και 71 διαφορετικές πίστες είναι διαθέσιμα στο παιχνίδι. Επιπλέον, οι νυχτερινοί αγώνες "επιστρέφουν".
World Rally Championship, NASCAR and Super GT διπλώματα χρησιμοποιούνται για πρώτη φορά στην ιστορία του Gran Turismo.

Gameplay
Aston Martin flipping

Όπως αναφέρθηκε και πριν το Gran Turismo 5 είναι το πρώτο παιχνίδι στην ιστορία του που παρέχει ένα μοντέλο ζημιών, με τις παραλλαγές των ζημιών ανάλογα με το αν ένα όχημα είναι "τυπικό" ή "premium" . Το παιχνίδι διαθέτει επίσης καιρικά φαινόμενα, ωστόσο, είναι διαθέσιμο μόνο σε ορισμένες πίστες. Προαιρετική  Stereoscopic-3D ανάλυση και Karting βρήκαν μια θέση στο παιχνίδι. Επιπλέον, τα νέα οπτικά εφέ εισήχθησαν, συμπεριλαμβανομένης των σημαδιών στο δρόμο από drifting, τη σκόνη και την ικανότητα των οδηγών να αναβοσβήνουν τα φώτα πορείας τους. Ένας επεξεργαστής πορείας που επιτρέπει στον παίκτη να δημιουργήσει νέες πίστες, χρησιμοποιώντας τα εργαλεία που δημιουργούν μέρη σύμφωνα με ορισμένους παίκτες για επιλεγμένες προδιαγραφές, συμπεριλαμβανομένου του αριθμού των γωνιών, την ώρα της ημέρας και ο αριθμός των τομέων. Υπάρχει μια ποικιλία των θεμάτων, ο παίκτης μπορεί να επιλέξει από το να λειτουργήσει ως βάση για κάθε σχεδιασμό κυκλωμάτων.
Red Bull X1 2011 Sebastian Vettel
Το Gran Turismo 5 είναι το πρώτο παιχνίδι στην ιστορία της σειράς που περιλαμβάνει τόσο μηχανικές και εξωτερικές βλάβες, με βάση την ταχύτητα και την γωνία πρόσκρουσης. Είναι επίσης δυνατή η ανατροπή των αυτοκινήτων, για πρώτη φορά στη σειρά. Τα αυτοκίνητα στο GT5 χωρίζονται σε «τυπικά» - και «premium» οχήματα. Τα τυπικά οχήματα έχουν λιγότερες λεπτομερές και παθαίνουν λιγότερες ζημιές και βαθουλώματα σε σχέση με τα premium. Επιπλέον, τα τυπικά αυτοκίνητα αρχικά δεν μπορούσαν να λάβουν εξωτερικές αναβαθμίσεις, όπως το χρώμα τροχού. Ωστόσο, από την έκδοση 2,02 αυτή δεν είναι πλέον η περίπτωση. "Premium" οχήματα που διαθέτουν ένα πιο εξελιγμένο μοντέλο ζημιών. Το Gran Turismo 2 περιλάμβανε στο παρελθόν βλάβες, αλλά περιορίστηκε σε μόνο μηχανικές.
 Συνοψίζοντας το GT5 είναι ένα πολύ ρεαλιστικό παιχνίδι που σίγουρα περιλαμβάνει αγώνες γεμάτους ένταση και πολύ θέαμα!


TRAILER:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου