Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

FIFA 13 Χαρακτηριστικά και Πρωταθλήματα

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

PLAYER IMPACT ENGINE "ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΠΑΙΚΤΩΝ"
Το "player impact engine" κάνει ακόμα και τις μικρές συγκρούσεις και τις μάχες χωρίς μπάλα να φαίνονται σαν αληθινές. Οι αμυντικοί θα μπορούν να σπρώχνουν και να τραβάνε τους αντίπαλους παίκτες, χρησιμοποιώντας το ύψος και τη δύναμή τους για να ανακτήσουν την κατοχή ή να αναγκάσουν τους επιτιθέμενους σε άσχημα κοντρόλ και επιλογές πριν η μπάλα φτάσει στα πόδια τους. ......

TACTICAL FREE KICKS "ΦΑΟΥΛ ΜΕ ΚΟΜΠΙΝΑ"
Τα "tactical free kicks" του FIFA13 παρέχουν την δυνατότητα να δημιουργηθούν επικίνδυνα και απρόβλεπτα φάουλ, χρησιμοποιώντας τους πιο ικανούς παίκτες στο γήπεδο. Ο παίκτης θα μπορεί να τοποθετήσει μέχρι και 3 επιθετικούς πάνω στη μπάλα και να χρησιμοποιήσει προσποιήσεις βάζοντας τους άλλους να τρέξουν και θα έχει περισσότερες επιλογές για πάσα για να δημιουργήσει λεπτομερές εκτελέσεις φάουλ. Oι αντίπαλοι μπορούν να "αντεπιτεθούν" προσθέτοντας ή αφαιρώντας παίκτη από το τείχος, πηγαίνοντας ξαφνικά πιο μπροστά το τείχος, ή στέλνοντας έναν παίκτη να παρέμβει στην πάσα ή να μπλοκάρει το σουτ.

ATTACKING INTELLIGENCE "ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ"
Το ολοκαίνουριο "attacking intelligence" επιτρέπει στους παίκτες να αναλύσουν το χώρο, να δουλέψουν περισσότερο και πιο έξυπνα για να "σπάσουν" την αντίπαλη άμυνα. Οι παίκτες τώρα χρησιμοποιούν νοημοσύνη για να δημιουργήσουν και να μεταβάλλουν τρεξίματα με σκοπό να εκμεταλλευτούν κενά στην άμυνα καθώς επιτίθενται, κάνοντας τρεξίματα παραπλανώντας αμυντικούς για να φύγουν από τη θέση τους, με σκοπό να ανοίξουν χώρους στους συμπαίκτες για πάσα ή απλά να βρεθούν σε καλύτερη θέση για δημιουργία ευκαιριών.

SKILL GAMES "ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ"
Νέα μικρά παιχνίδια στο FIFA 13 σου επιτρέπουν να δοκιμάσεις την ικανότητα παικτών στην ντρίπλα, στο σουτ και στην πάσα στην Arena, επιτρέποντάς σου να κάνεις καλύτερα σκορ και να ανταγωνιστείς με φίλους, επίσης βοηθώντας να μάθεις καινούρια κόλπα. Αυτά περιλαμβάνουν παιχνίδια όπως να πετύχεις με την  μπάλα τον στόχο, να ντριπλάρεις γύρω από εμπόδια, ή να πασάρεις σε συμπαίκτες κάτω από μεγάλη πίεση.


ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου