Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

PS3 (infos in greek)

GENERAL
Το PlayStation 3 (ή PS3 σε συντομογραφία) είναι μια κονσόλα παιχνιδιών της Sony. Αποτελεί την 3η κονσόλα της σειράς PlayStation.
To PS3 κυκλοφορεί πλέον σε μία έκδοση. Η πρώτη ήταν το Playstation 3 Classic, με χωρητικότητα 20, 40, 60 και 80 GB και τον αρχικό, παχύ σχεδιασμό, ενώ η άλλη, πιο καινούρια, είναι το Playstation 3 Slim, με σκληρό δίσκο χωρητικότητας 120,160 και 320 GB και πιο εργονομικό και λεπτό σχεδιασμό. ....

Στην παραγωγή όμως είναι διαθέσιμα μόνο τα μοντέλα των 160 και 320 GB.
Ανταγωνιστικές κονσόλες που απευθύνονται στο ίδιο αγοραστικό κοινό, είναι το Xbox 360 της Microsoft και το Nintendo Wii της Nintendo.

 Συσκευές Playstation 3
Οι συσκευές για το PS3 είναι τα τηλεχειριστήρια SONY PS3 SISAXIS CONTROLER, τα τηλεχειστήρια SONT PS3 MOVE CONTROLER, οι συσκευές SONY PS3 WEB EYE CAMERA MOVE SENSOR καθώς και άλλα τηλεχειστήρια που δεν ανήκουν στις συσκευές της SONY.

Λειτουργίες
To PlayStation 3 διαθέτει οδηγό Blu-Ray με δυνατότητα ανάγνωσης CD/DVD. Ακόμη έχει σχεδιαστεί να εμφανίζει εικόνα υψηλής ανάλυσης μέχρι και 1080p (Full High Definition). Τέλος μπορεί να συνδεθεί με το PlayStation Network.

Playstation Network
Στο Playstation Network υπάρχουν διάφορα Applications ώπου μπορείς να αγοράσεις και να κατεβάσεις όπως Θέματα, παιχνίδια, αναβαθμισεις για παιχνίδια και άλλα πολλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου