Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

"Upcoming" Injustice: Gods Among Us (και trailer)

INFOS

Το Injustice: Gods Among Us είναι ένα ανερχόμενο παιχνίδι δράσης που αναπτύχθηκε από τα NetherRealm Studios και μάλλον θα βγει στην αγορά το 2013. Το παιχνίδι περιλαμβάνει ήρωες και κακοποιούς από το DC Universe, οι οποίοι μονομαχούν μεταξύ τους. Είναι το 2ο DC Universe παιχνίδι που αναπτύχθηκε από τα NetherRealm Studios.
Gameplay
Το Injustice είναι ένα παιχνίδι δράσης που πρωταγωνιστούν πολλοί ήρωες του DC Universe. Batman, Flash, Superman, Wonder Woman, Harley Quinn, and Solomon Grundy είναι χαρακτήρες που γίνεται ο παίκτης να τους ελέγξει με βάση το πρώτο trailer για το παιχνίδι. Ο Ed Boon επίσης δήλωσε ότι οι χαρακτήρες χωρίζονται σε 2 κατηγορίες - αυτοί που έχουν δυνάμεις και αυτοί που έχουν "gadgets". Ορισμένοι ήρωες έχουν πολλά style μάχης, και special κινήσεις. Τα επίπεδα στο παιχνίδι περιλαμβάνουν περιβάλλον που μπορεί να καταστραφεί, πολλά μέρη και αντικείμενα που ο παίκτης μπορεί να χρησιμοποιήσει. Για παράδειγμα, στην Batcave, ο παίκτης μπορεί να χρησιμοποιήσει το Batmobile για να εκτοψεύσει πυραύλους στον εχθρό.

Development
Το παιχνίδι ανακοινώθηκε στις 31 Μαΐου 2012. Ο προγραμματιστής Ed Boon αποκάλυψε τα σχέδια για να προσφέρει βάθος, υποσχόμενος μια πλούσια ποσότητα για περιεχόμενο single-player και πολυεπίπεδα χαρακτηριστικά για τους tournament players. Παρόμοιος με τον προηγούμενο τίτλο DC του  Boon, Mortal Kombat vs. DC Universe, Υπάρχουν περιορισμοί σχετικά με το πόσο βίαιο το παιχνίδι μπορεί να είναι, αν και ο ίδιος δηλώνει ότι σχεδιάζει να πιέσει την βαθμολογία Τ, αντικαθιστώντας τη βία με "τρελή, over-the-top δράση."
TRAILER:
Περισσότερα για το παιχνίδι μόλις βγει στην αγορά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου